שלום לך

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

17/10/2009 | 16:57 | מאת: אופיר

רציתי לישאול אותך .. בנוגע לשן טוחנת אחורית שטופה בטיפול שרש אך בהעדר שיניים טוחנות לידה בתחתון נוצר לחץ כניראהוהיא החלה לינטות הצידה חזק כך ששרשיה נחשפו והיא כל פעם מודלרת הבשר סביביה הרופא יצר חור ניקוז סמוך לה בחניכיים וכל פעם המוגלה בלחיצה יצאה מישם ואים הז\מן הרגישות עברה כעת המצב החמיר עקב עודף לחץ ביקבות טיפול בשן קידמית והזור כל הזמן מודלק ולמרות הניקוז והוצאת המוגלה החניכיים שם רגישות תמידי וחריף יותר מימה שהיה 10 ימים אני נוטל אנטיביוטיקה הרגישות ירדה אבל היא עדיין גכוהה מהרגיל והרפא שלי אומר שייש לעוקרה כי המוגלה כבר עמוק מסביב לשרש האים יש דרך להציל שן כזו או שאין מנוס כי זו השן הטוחנת היחדת בצד זה ושתלים זה סיפור אשמח לתשובתך...

17/10/2009 | 23:23 | מאת: ד"ר גיא וולק

אופיר שלום גם לך, לפי הסיפור שלך אין לשן סיכויים טובים להישאר בפה עוד הרבה זמן, אבל מכיוון שהבעיה נשמעת כמו בעיית חניכיים- חוות דעת של מומחה חניכיים תיתן לך את התשובה הסופית. אני משתדל להיות אופטימי בד"כ, אז תנסה גם אתה. אז קדימה למומחה, ובהצלחה (בטיפול או העקירה...)

מנהל פורום טיפולי שורש