אנטיביוטיקה לטיפול בדלקת.

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

16/10/2009 | 14:19 | מאת: צחי

היי, לפני כ 10 ימים התחלתי אנטיביוטיקה לטיפול בלקת שהייתה לי בשן. (שן שעברה בעבר הרחוק טיפול שורש). בסיום הטיפול הרגשתי מצויין ולאחר כיומיים שוב אני מרגיש כאבים בשן. יש לציין שאני כרגע בחו"ל\אפריקה כך שלא יכול להיבדק כ"כ בקלות. האם לקחת שוב אנטיביוטיקה ? במידה וכן מאיזה סוג ? תודה, צחי

16/10/2009 | 21:47 | מאת: ד"ר גיא וולק

צחי שלום, אם אינך יכול להיבדק נראה שהפתרון הסביר ביותר הוא לקחת שוב את אותה אנטיביוטיקה. הייתי ממליץ להיעזר בקהילה הישראלית/יהודית מקומית אם יש ,ולהיבדק ע"י רופא שיניים (עם העדפה לרקע מערבי אם אפשר...) תרגיש טוב

17/10/2009 | 01:12 | מאת: צחי

תודה על התשובה. אין לי את אותה האנטיביוטיקה האם זה משנה איזה סוג אקח. בתחילה השתמשתי באוגמנטין ....וכרגע ב מוקסיויט פורטה. האם זזה בסדר ?

מנהל פורום טיפולי שורש