כאבים לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/03/2008 | 15:29 | מאת: נועה

הי, לפני מספר ימים עברתי טיפול שורש בשן 47. בזמן לעיסה אני מרגישה לחץ על השן וכאבים. האם הכאב הוא סטנדרטי? האם עליי לחזור לרופא לבדיקה? האם לאחר הרכבת המבנה, שאמור להתבצע בעוד שבועיים, הכאבים יחלפו? לפני הטיפול לא היו לי כאבים אך לפי בדיקת רופא, נאמר לי שעליי לעבור טיפול שורש. אני חוששת שעשיתי אותו לחינם שבפועל היתה נדרשת רק סתימה רגילה... :( נועה.

06/03/2008 | 09:06 | מאת: ד"ר וולק

נועה שלום- לאחר טיפול שורש ייתכנו כאבים, ואפילו עזים ומלווים בתחושות לחץ בשן, למשך כמה ימים ואף יותר משבוע. ניתן כמובן לחזור לרופא לבקורת, וקיימת העדפה בד"כ לבצע את המבנה לאחר שחולפים לחלוטין כל הכאבים והשן מתפקדת בנוחיות. רופא השיניים הוא כמו חבר- אנו בוחרים בו, סומכים עליו, מתייעצים בו ושומרים על קשר פורה ומועיל לאורך שנים, מתוך אמונה שכל רצונו הוא טובתנו ובריאותנו. כולי תקווה כי רופא השיניים שלך הינו כזה ושתרגישי בטוחה ורגועה בטיפוליו. בהצלחה בהמשך

06/03/2008 | 09:08 | מאת: ד"ר גיא וולק

נועה שלום- לאחר טיפול שורש ייתכנו כאבים, ואפילו עזים ומלווים בתחושות לחץ בשן, למשך כמה ימים ואף יותר משבוע. ניתן כמובן לחזור לרופא לבקורת, וקיימת העדפה בד"כ לבצע את המבנה לאחר שחולפים לחלוטין כל הכאבים והשן מתפקדת בנוחיות. רופא השיניים הוא כמו חבר- אנו בוחרים בו, סומכים עליו, מתייעצים בו ושומרים על קשר פורה ומועיל לאורך שנים, מתוך אמונה שכל רצונו הוא טובתנו ובריאותנו. כולי תקווה כי רופא השיניים שלך הינו כזה ושתרגישי בטוחה ורגועה בטיפוליו. בהצלחה בהמשך

מנהל פורום טיפולי שורש