טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

15/10/2009 | 11:22 | מאת: גלית

שלום למומחים, ברצוני לקבל חוות דעת בנוגע לטיפול שורש. יש תמונה בקישור הזה - שהיא גם כקובץ מצורף http://sites.google.com/site/theenglish10/question השן המדוברת נמצאת בלסת התחתונה בצד שמאל צמודה לשן הבינה ויש בה גשר. האם לדעתך אפשר לעשות טיפול שורש ולהציל אותה? ואם כן, כמה זמן להערכך השן תוכל להחזיק מעמד? בתודה מראש על התשובה, גלית

16/10/2009 | 10:15 | מאת: ד"ר גיא וולק

גלית שלום, קשה מאוד לקבוע רק לפי צילום ותמיד יש צורך בהצלבת המידע מן הבדיקה הקלינית של השן והחניכיים. ממבט ראשוני- המצב נראה רחוק מלהיות מזהיר, הן מבחינת השן עצמה (יש כנראה עדות לעששת באזור השורש, דבר שיקשה על השחזור), והן מבחינת רמת התאחיזה של החניכיים (מה שיגרום לירידה משמעותית ביציבות השן לאורך זמן). חוות דעת כזו מומלץ לבקש, אפילו בתשלום, ולקבל מרופא שיניים שהוא או מומחה לשיקום הפה, או מומחה לחניכיים בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש