טיפול שורש ונטילת תרופות

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/03/2008 | 15:23 | מאת: חגית

אני בת 25.5 אני צריכה לעבור טיפול שורש. אני נוטלת גלולות למניעת הריון (פמינט) האם טיפול השורש וחומרי ההרדמה משפיעים על יעילות הגלולות?

06/03/2008 | 08:57 | מאת: ד"ר גיא וולק

חגית שלום- למיטב הידוע לנו אין השפעה לחומרי ההרדמה על יעילות הגלולות, ולא נותר אלא לאחל לך טיפול שורש יעיל ומוצלח

06/03/2008 | 10:59 | מאת: פזית

אני גם נוטלת גלולותלמניעת הריון (פמינט) ואני אמורה לעבור טיפול שורש ביום שני, במידה ואזדקק לאנטיביוטיקה אח"כ, האם גם אז אין השפעה על נטילת גלולות למניעת הריון.

מנהל פורום טיפולי שורש