דילמה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

12/10/2009 | 03:01 | מאת: אייל

שלום למומחים הנני חבר ק חולים מאוחדת. הנני פחדן בכל הנוגע להתמודדות עם רופאי שיניים מזה שנים. לאחר הזנחה של שנים החלטתי לאזור אומץ ולהתמודד עם הנושא ולהתחיל טיפול. לאחר ביקור ב 2 מרפאות פרטיות הגעתי למסקנה שאני לפני הוצאה כספית כ 25000 ש"ח שאלתי הינה מרמת החיסכון שאני יכול להגיע אליה במידה ואבצע את הטיפולים בקופת החולים ...כמו כן מהי רמת המקצועיות .... אייל

12/10/2009 | 06:29 | מאת: ד"ר גיא וולק

אייל שלום, ראשית תרשה לי לברך אותך על הצעד הנבון. עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. לגבי המחיר בקופת החולים- תצטרך פשוט לגשת לשם, ובנוסף להצעת המחיר שתקבל לצורך השוואה, תוכל להתרשם גם מרמת המקצועיות- האם המרפאה נקיה, האם הרופא נעים וסבלני, האם ההסברים לגבי הטיפולים המתוכננים הם מפורטים, האם ניתן מענה לכל שאלותיך, ומהי התחושה הכללית שלך במרפאה בכלל ובחדר הטיפולים בפרט. בהצלחה, ושוב- מזל טוב

מנהל פורום טיפולי שורש