טיפול משקם וחידוש טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/10/2009 | 21:56 | מאת: קרין

לאחר בדיקה אצל מומחה נמסר לי כי עלי לעבור טיפול משקם באמצעות חומר MTA וחידוש טיפול שורש, שן קדמית. העלות הינה 1900 ש"ח , לאחר מכן אני מעונינת לעשות כתר כי השן שחורה . רציתי לדעת האם המחיר היגיוני ואחרי כמה זמן ניתן לעשות כתר? תודה

11/10/2009 | 23:07 | מאת: ד"ר גיא וולק

קרין שלום, אין זה מתפקידו של הפורום לדון בעניינים פיננסיים כגון השוואת מחירים. רפואת שיניים הינה מגזר פרטי הכפוף לפרמטרים שונים לפיהם נקבע ומותאם המחיר המבוקש עבור טיפול, והוא נגזר משיקולים רבים. הטוב ביותר יהיה לבדוק עם רופא השיניים הכללי, זה שאצלו את אמורה לעבור את הטיפול השיקומי- אם המחיר סביר. (ועכשיו ביננו בלבד, ובמאמר מוסגר- המחיר בהחלט סביר. ומכיוון שאינני אמור לספק תשובות בנושאים כאלו, בבקשה לא לצטט אותי כי אני אכחיש...) ולגבי פרק הזמן הדרוש מרגע סיום הטיפול ועד לכתר- יש לקבל כאן את חוות דעתו של המומחה מרגע שהוא מסיים את הטיפול שיהיה טיפול קל, ובהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש