אנטיביוטיקה או משככי כאבים???

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

09/10/2009 | 13:21 | מאת: תיל

עשיתי טיפול שורש מאז (במשך יומיים) יש לי כאבים הרופאה אמרה לי לקחת משככי כאבים ואם לא עוזר אז אנטיביוטיקה האקמול עוזר לי להרגיע את הכאב לתקופת זמן ואז הוא שוב חוזר. האם לקחת אנטיביוטיקה- יש אח"כ המשך טיפול ואני רוצה שהשן תהיה מוכנה לכך. אשמח לתשובתך המהירה

10/10/2009 | 09:47 | מאת: ד"ר גיא וולק

שלום, בד"כ הכאבים חולפים מעצמם לאחר מספר ימים, ומטרתם של משככי הכאבים היא להקל על אי הנוחות במהלך ימים אלו. אם הכאבים אינם חולפים יש להיבדק אצל הרופא לבירור הסיבה לכך ולפתרון הבעיה. החלמה מהירה והמשך טיפול מוצלח

מנהל פורום טיפולי שורש