זקוקה ליעוץ

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

30/09/2009 | 08:39 | מאת: ital

אני בחו"ל בחודשים הקרובים. נשבר לי כתר בשן ללא טיפול שורש . אין כמעט חומר שן, השן שנשארה טיפה מעל החניכיים רופאה מקומית הדביקה עם דבק זמני, זה לא החזיק. היא רוצה לשים בורג (אני משארת שקוראים לזה מבנה?) הבנתי שעדיף לבצע טיפול שורש לפני כן מה דעתך?

01/10/2009 | 08:03 | מאת: ד"ר גיא וולק

שלום לך אין ספק שיש צורך בטיפול שורש בשן, אם עדיין אין שם. בד"כ שיניים שהן עם טיפול שורש נשברות, לא שיניים בלי טיפול שורש. אבל תבדקי שוב עם הרופאה איך המבנה (הבורג) יתיישב בשן ללא טיפול שורש וכמה זמן זה יחזיק בלי שהשן תינזק תוכלי גם להחליט לפי מיקומך על הגלובוס ורמת רפואת השיניים שם- אם כדאי לעבור טיפול מלא, או זמני שיחזיק עד הארץ בהצלחה ושהות נעימה

מנהל פורום טיפולי שורש