מזה גרונולום

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

21/09/2009 | 19:46 | מאת: אופיר

שלום לך אני מאוד מפסוט מהיחס שלך... אני חייב לציין.. רציתי לישאול אותך ולספר לך בעיקבות הטיפול בסתימת השרש שלי שטופלה למחצה אצל רופא אחר שחצי מסתימת השרש הוא ניקה וםתח לי את החניכיים התחתונות והותיא מוגלה אים סקשן פצח קטן ללא תפירה הכאבים ירדו.. לא מעלמו חזרתי לרופא שלי שאמר שייש לחכות קצת שהפתח יתאכה לגמרי כי הוא חושד שאים הוא יגע שם וישאר גוש קטן יתכן שייש שם גרונולום שלא ניתן ליראות אותו בשום צילום בייחוד לא בצילום רגיל ואים זה נבון הוא יצטרך לישלוח אותי לכירורג שיחתוך לי חלק מהשרש .. תיראה מטיפול שרש רגיך בשן קידמית איזה סיבוך.. מה לא ניתן ליראות גרונולום בצילום שרש יש דרך ליראות את זה ללא פתיחה מה דעתך...הוא עצמו הרופא שלי טוען שפתיחת סתימת שרש המחט יכולחה להישבר וגם הציוד שייש למומחה לטיפוליי שרש לא מהווה איזה יתרון שמבכסימום ישנה מקדחה דקה וחשמלית שהסכנה שלה בחדירה שיכולה להיתעקל ולעשות חור בשרש והוא לא מעוניין לעשות פתיחת הסתימה ולחכות מה דעתך..

22/09/2009 | 10:30 | מאת: ד"ר גיא וולק

אופיר שלום, למומחה יש ציוד מיוחד למצבים כאלו, גם לחידוש ופתיחת סתימות שורש וגם לטיפולים כירורגיים כמו חיתוך קצה השורש וכו' אני נשאר עם ההמלצה המקורית שלי לקבל טיפול אצל מומחה וגם את חוות הדעת לגבי הגראנולומה בכל מקרה בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש