שלום בעיקבות סתימת השרש פניתי למישהוא

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

16/09/2009 | 18:35 | מאת: אופיר

הכאבים היו לוחצים והמומחה רצה רק בישבי היתיעצות 300 ופתיחת הסתימה עוד 300 כשאני חייב לרוםא המזיק 650 עבור כל הטיפול החלטתי ללכת לרופא שלחבר שלי א מטופל אצתו והמליץ לי שהוא פתח לו סתימת שרש פניתי אליו והוא אמר לי שהוא יבדוק ואים הוא יכול הוא יפתח לי את סתימת השרש והוא אמר שכן אחריי היתבוננות ארוכה בצילום.. הוא החל ליפתוח אים הסיכות פעם לתעלה זו ופעם לשנייה שתי תעלות בקידמית נדיר תחתונה והוא בדק אים הלחץ יורד לא כאב רק בעומק קצת כאב הוא נגע לי בחניכיים בתחתית השן מקדימה ושם בנקודה כלשהיא אחריי המחטים היה כאב נקדתי קצת חזק הוא טען שייש שם מוגלה הרדים לי ופתח קצת ואים לחיצות על הסנתר הוא אמר שיוצאת מוגלה שאב וזהו ולקח 250 שקל סיפרתי זאת לאימי והיא כעסה כי היא אמרה שב600 הייתי שקט אצל מומחהואליי הוא היה פותח ואיך רופא שהוא לא מומחה לחניכיים או כירורג עושה את זה ושהיא מקווה שלא היסתבכתי ועוד ליקראת החג עכשיו צורב לי הנפיחות ירדה בחניכיים ואני על נאקסין ואניביוטיה מוקסיוואט ופלאנגל הוא רק אמר שאבוא מחא כי השן פתוחה ונישאר לי עוד קצת להוציא מה דעתך עשיתי טעות....

18/09/2009 | 18:22 | מאת: ד"ר גיא וולק

אופיר שלום, מקווה שעשית בחירה נכונה ושמצבך טוב יותר והשן רגועה החלמה מהירה

מנהל פורום טיפולי שורש