טיפל שורש וטיפול בטיפות אופטלגים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

16/09/2009 | 10:29 | מאת: מיקי

שלום אני לאחר טיפול שורש(3 ימים)שן תחתונה אחרונה צד ימין וסובלת מכאבים קשים כל. 4 שעות אני לוקחת כדור נגד כאבים במשך 3 ימים שאלתי: השן לא סגורה (פתוחה )האם ניתן לשים על השן הפתוחה טיפות אופטלגין כדי להקל על הכאב? או משחה? רק בעוד 10 ימים יש לי תור להמשך טיפול , האם זה בסדר שהרופא לא סגר את השן והשאיר אותה פתוחה לכל כך הרבה זמן? אודה מראש

18/09/2009 | 18:26 | מאת: ד"ר גיא וולק

מיקי שלום, מקווה שמצבך השתפר. עדיף בד"כ להשתמש במשככי כאבים כגון כדורים או טיפול בדרך המקובלת- דרך הפה ואם המצב לא משתפר, הפתרון המהיר והמיידי הוא לפנות לרופא שלך ולקבל את עצתו, מכיוון שהוא מכיר את השן ויידע להמליץ על הדרך היעילה ביותר להקלת הכאב החלמה מהירה מיקי

מנהל פורום טיפולי שורש