סתימת השרש וכאבים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/09/2009 | 09:19 | מאת: אופיר

סיפרתי לך על הכאבים המקום היתחיל להיתעבות וליאוב מסביב אים לא סמת לב אני רוצה לציין שהרופא כבר סתם לי את השרש עצמו באופן קבוע הוא הכניס כל מיני מקלות כאלו והלחים או שרף לתוך השרש האים ניתן ליפתוח את סתימת השרש? וגם שהשן מודלקת .. אשמח למענה...

13/09/2009 | 22:38 | מאת: ד"ר גיא וולק

אופיר שלום, אם המצב מחמיר ומדאיג אותך, גש לבדיקה אצל המומחה וקבל חוות דעתו ואולי אפילו טיפול אצלו לפני שזה הופך ליותר גרוע. בכל מקרה- שיבדוק, ויחליט איתך אם צריך לחכות או לעשות טיפול מיידי ניתן בהחלט לפתוח סתימת שורש בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש