שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

12/09/2009 | 17:15 | מאת: לימור

לפני כ – 3 חודשים עברתי טיפול שורש + כתר ומבנה. המטרה העיקרית מבחינתי בטיפול היתה "לסתום" רווח מאוד גדול שהיה לי הין השיניים וגרם לדחיסת מזון רבה (כל דבר שהייתי אוכלת היה מצטבר בתוך הרווח ולא יכולתי להסתדר בלי קיסמי שיניים) מייד לאחר הטיפול הרגשתי שעדיין ישנו "רווח" ביין השיניים אבל אין ספק שהיה שינוי משמעותי מלפני הטיפול והרווח הצטמצם מאוד (כשהפניתי את תשומת ליבו של הרופא לרווח שנותר אחרי הטיפול הוא ענה שיותר מזה אין מה לעשות) היום אחרי 3 חודשים אני מרגישה שהמצב חזר להיות כפי שהיה לפני טיפול השורש ושוב מזון רב מצטבר לו בין השיניים. האם יש בכל זאת דרך לסתום את אותו החור

13/09/2009 | 00:50 | מאת: ד"ר גיא וולק

לימור שלום, מכיוון שאין באפשרותי לראות את המצב הנוכחי וגם לא לבחון צילומי המצב הקודם, הדרך הטובה ביותר לקבלת חוות דעת במקרה שלך היא להתייעץ עם מומחה לשיקום הפה, שזה בדיוק תחום העיסוק שלו- סגר, מנשך ומיקומי השיניים בלסתות. בהצלחה לימור

מנהל פורום טיפולי שורש