טיפול שרש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

04/09/2009 | 19:11 | מאת: אופיר

בהמשך לפנייתי לאחרונה לגביי טיפול שרש רציתי לספר לך שפניתי לרופאמומחה לטיפוליי שרש הוא עשה צילום אים טלוויזיה והוא אמר לי ששרש הבעיה שהרופא שמטפל בי לא הסיר את הסתימה הישנה שחלקית היתה בשן מליפניי שנה וחדרו בקטריות מיתחת לסתימה ואמר שעל הרופא להסיר אותה להרחיב את התעלות ולתת חומר אנטי בקטריאלי ואז אפילו אים השן תיכאב שבוע לא ליתרגש ואכן זה מה שהרופא עשה אומנם השן עוד כואבת לי לאחרארבע ימים אבל פחות ששאלתי למה הוא לא הסיר את כל הסתימה אמר הרופא שהוא לא רצה ליצור חור גדול ורצה לטפל בשן שהחור לא גדול אים חלק מהסתימה מה שלא בסדר שהוא האשים אותי שלי אין כח סבל ואים לא הייתי פונה למומחה יתכן שהוא כך היה סותם לי אותה במחשבה שהדלקת חייבהת לעבור והוא עצמו לא חשב על זה שצריך להסיר את כל הסתימה ולהרחיב תעלות לא רציתי להיכנס בו כי רציתי שהואא יסיים לי את הטיפול כבר שנימאס לי ליסבול מה דעתך על כל הסיפור? מקווה שהכאב יעבור לי ןשהוא עדיין לא ימהר ליסתום לי את השן ליפניי שהכאב יעבור....

07/09/2009 | 06:50 | מאת: ד"ר גיא וולק

אופיר שלום נראה שאתה צריך להחליט אם אתה סומך על הרופא שלך או שאתה מעדיף שהמומחה יסיים את הטיפול בשן הזאת. אני מקווה שהרופא שלך יצליח בסוף לפתור את הבעיה, אבל גם אם לא- טוב לדעת שיש מומחה שיוכל לטפל בך אם הרופא יראה שהוא לא מצליח להגיע למצב של שן רגועה ושקטה ללא כאבים לאורך זמן.

מנהל פורום טיפולי שורש