עזרה דחופה בבקשה לגבי שן (ניב) קדמית

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

02/09/2009 | 00:08 | מאת: אלי

שלום ד"ר עשיתי בשן הקדמית הניב טיפול שורש אחרי הטיפול הרגשתי קצת כאבים הרופאה אמרה שיעבור אחרי שבועיים חזרתי לרופאה אחרי שבועיים אם טיפה כאב עשתה לי סתימת שורש אחרי שבוע הכאבים חזרו ולא עברו שתיתי אנטיביוטיקה מוקסיפן למשך 10 ימים 3 פעמים ביום הכאבים עברו וחזרו שוב היום ממש היום הלכתי שוב לרופאה ופתחה תסתימת שורש ושוב חפרה אם המחט הפעם עד סוף השורש ואז פתאום הרגשתי כאב עז מאוד היא אמרה לי שהיא לא רואה שום בעיה עשתה לי צילום והשאירה לי תסתימה פתוחה שיצאו החיידקים במידה ויש. כמובן אמרה שאין בעיה בשורש כלל אפילו אין ריח של דלקת בנתיים אני סובל מכאב חזק ואני אם השן ושורש פתוח ליומיים מה עליי לעשות אחרי צילום שלא רואים כלום ושורש נקי ואני סובל ממש סובל מכאבים בבקשה עזרה דחופה

07/09/2009 | 06:58 | מאת: ד"ר גיא וולק

אלי שלום, הפתרון האפשרי במצב כזה, מלבד לסמוך על הרופא ולקוות שהעניין יסתדר, הוא לפנות לרופא מומחה לטיפולי שורש- "אנדודונט" ולקבל ממנו, לאחר בדיקה, חוות דעת מקצועית ובמקרה הצורך גם טיפול אם הוא חושב שדרוש טיפול שונה מזה שקיבלת עד היום בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש