רגישות לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

29/08/2009 | 14:23 | מאת: עוז

עברתי טיפול שורש לפני שישה ימים בשן 36. הטיפול היה של 4 תעלות ובסופו שמו לי סתימה קבועה בשורש וזמנית על הכתותרת. לאחר הטיפול היה יום עם כאבים קלים שחלפו. עם זאת עד היום (שישה ימים לאחר הטיפול) השן רגישה ללעיסה ואם אני מפעיל עליה לחץ קל (או בלחיצה עם האצבע או עם מזון) אני חש בכאב (לא חד נורא , אבל עדיין כאב שלא מאפשר ללעוס עליה). ביום חמישי הקרוב יש לי תור למבנה. השאלה שלי האם כדאי לפנות לרופא המטפל כבר מחר ולהדליק נורה אדומה שמא אולי יש בעיה, או שבכלל מדובר בסוג של כאב שעתיד לחלוף ושאין מה למהר. בתודה מראש!

07/09/2009 | 06:55 | מאת: ד"ר גיא וולק

עוז שלום, אני באופן כללי ממליץ לפנות לרופא השיניים עם כל דבר שמפריע לך או מציק לך או מוזר לך וכו' התגובה יכולה להיות או- "הכל בסדר, תרגע"- שזה טוב לשמוע... או- "מזל שבאת, בדיוק בזמן, אחרת המצב היה מחמיר, וכו" שזה גם עדיף מאשר- "חבל שלא הגעת קודם, היינו עוד מצליחים להציל..." אז אני אומר תמיד למטופלים, שלי ובכלל- אל תתביישו לנדנד לרופא שלכם, בשביל זה אנחנו כאן, בשבילכם. בהצלחה בהמשך הטיפול עוז

מנהל פורום טיפולי שורש