לד"ר גיא המקסים!

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

24/08/2009 | 15:19 | מאת: מישהי שטיפלת בה

היי גיאוש מה שלומך? התגעגענו אליך אתה רופא הכי טוב שיש!!! תהיה בריא ותצליח בכל אשר תפנה . מטופלת שלך.

25/08/2009 | 12:12 | מאת: ד"ר גיא וולק

שלום למטופלת שלי שלומי טוב תמיד משמח לשמוע שמתגעגעים אליך (מי מתגעגע לרופא שיניים, משהו לא בסדר אצלכם בראש...?) תודה על המחמאה, כיף לשמוע אני גם שמח לדווח שאני בריא ומשתדל באמת להצליח תודה מטופלת (ככה רשום בתעודת זהות, או שזה בא גם עם שם?)

25/08/2009 | 13:27 | מאת: מטופלת שלך

איזה חמוד אתה תהיה בריא תאמין לי אין הרבה כמוך בדרך כלל אני לא מתגעגעת לרופאי שיניים כי הם מאוד מכאיים אבל אתה זה סיפור אחר.... תשמור על עצמך , מותק.

מנהל פורום טיפולי שורש