כאב-המשך

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

20/08/2009 | 09:09 | מאת: אירית

שכחתי לציין שבשן אחת הוחלף לפני שבוע המבנה הישן והשבור ועליו מונח כתר זמני,זה נעשה על יד מומחה לשיקום פה. האם זה יכול להיות קשור למבנה או רק בעייה בשורש (טיפולי שורש נעשו לפני שנים) והאם אנטיביוטיקה ואיזה יכולה לעזור עד שאראה את הרופא שבוע הבא? תודה.

20/08/2009 | 22:00 | מאת: ד"ר גיא וולק

אירית שוב שלום יתכן שהמבנה החדש גרם לתגובה כלשהי באזור, אולם לא ניתן לחות דעה בנושא ללא בדיקה קלינית ורנטגנית, ולגבי האנטיביוטיקה- ישנם סוגים שונים וכמובן שלא ניתן להמליץ ללא בדיקה יסודית כמו בשורה הקודמת הייתי ממליץ לגשת לרופא לבדיקה ולא לחכות להחרפת המצב. כדאי להיבדק ולישון רגועים אין בעד מה והחלמה מהירה

מנהל פורום טיפולי שורש