כאב

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

19/08/2009 | 11:38 | מאת: אירית

יש לי טפולי שורש ישני בשתי שיניים עליונות טוחנות וכתרים חדשים. לפני עשיית הכתרים נבדקתי על יד רופא שורש ורופא כללי בדיקה קלינית עם נקישות ונעשו צילומים ולא נראתה בעייה. אולם אתמול אכלתי משהו מעט חם ומאז יש לי מעט כאב במקום,לא חזק אך מציק.עלי לציין שהחניכיים באזור לא היו משהו בתקוםה האחרונה. האם זה רק מהשורש או שיכול להיות גם מהחניככים

20/08/2009 | 21:56 | מאת: ד"ר גיא וולק

אירית שלום, דלקת מגיבה לעיתים לחום, מכיוון שחום גורם להתרחבות ואז הרקמה הדלקתית יוצרת לחץ מכאיב באזורים השכנים, אבל זה רק הסבר אחד אפשרי לתרחיש מאד ספציפי. יש להיבדק ע"י הרופא המטפל, ויפה שעה אחת קודם. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש