זרמים כמו דפיקת לב חזקה או זרם בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/08/2009 | 23:59 | מאת: מיכל

אתמול בצהריים עברתי טיפול /סתימת שורש :) בחיי היה בסדר גמור אחרי הטיפול לקחתי נגד כאבים אחרי 24 שעות היו כאבים עכשיו לקראת הערב הגיעה תופעה מוזרה / מפחידה משהו כמו זרם חד או דפיקת לב חזקה מאוד בתוך השן ...ונעלם . חוץ מזה הכאבים יורדים אין נפיחות רק הדבר המפחיד הזה? מישהו שמע מישהו יודע מישהו הרגיש ככה ? תודה

12/08/2009 | 07:18 | מאת: ד"ר גיא וולק

מיכל שלום, שמחתי לשמוע שהטיפול עבר בסדר אין לי הסבר מדוייק או מדעי ומלומד לתחושה שחווית, אבל מכיוון שרופא השיניים שלך מכיר את השן המטופלת ומצבה לפני הטיפול ואופי הטיפול עצמו- לא הייתי מתבייש במקומך להתייעץ עימו ולקבל את חוות דעתו. מאחל החלמה קלה ומהירה

12/08/2009 | 11:42 | מאת: מיכל

קודם כל תודה :) יש תמיד את התחושה של "הנודניקית" הלקוח/ה שכואב לו אחרי הטיפול כאילו מה עכשיו אני מפריעה לד"ר ? יש לו עוד מיליון טיפולי שורש לקדוח ....אבל אני אתקשר .

מנהל פורום טיפולי שורש