טיפול שורש וכאבים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

09/08/2009 | 18:40 | מאת: אופיר

שלום לך היתחלתי טיפול שרש בשן קידמית תחתוניה סמוך לניב התחתון אחריי יומיים היתחילו כאבים ופתחתי את הסתימה לאיורור מגזים ושוש הרופא טיפל בשן ניקה אים מיים ואים מחטים ומרח אנטיביוטיקה על המחט ודחף את זה פנימה וסתם ושוב אחריי יומיים כאבים בעתי אליו והוא אמר שייש חיידקים שמתים בחמצן וכאלו שחיים שם הוא השאיר לי אותה פתוחה בהנחה שהחיידקים ימותו בחמצן אבל אחריי יומיים שלשה שוב השן הפתוחה כואבת לי העצבים הוצעו כבר מהשורש מה עושים איזה בעיה יכולה להיות לי אין לי שק מוגלה ויתכן דלקת או רגישות שהוא כל פעם מטפל בה בעמצאות ניקויי מחטים והזרקת מים מחומצנים אני חושב מה דעתך אייך ניפטרים מהכאב הזה איך מטפלים שזה יעבור? אשמח למענה אופיר

10/08/2009 | 23:27 | מאת: ד"ר גיא וולק

אופיר שלום, יש כאן שתי אפשרויות- או לסמוך על הרופא ולהמתין בסבלנות לריפוי השן והפסקת הכאבים, וזה קורה בסוף מתישהו, או לבקש הפניה לרופא מומחה לטיפולי שורש- "אנדודונט" ולהעביר את השן לטיפולו מאחל פתרון מהיר ומוצלח

מנהל פורום טיפולי שורש