טיפול שורש ומבנה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

08/08/2009 | 18:04 | מאת: ליאור

שלום שמי ליאור ואני בן 30 שאלתי היא, מחר יעבור שבוע מביצוע המבנה בשן קדמית(ושבועיים לאחר טיפול שורש) יש כאב קל בניקוש על השן(אם אני לא מדמיין זה פוחת מיום ליום)שאלתי אלייך היא האם זה דבר שכיח לאחר טיפול שורש ומבנה וכמה זמן עליי להמתין שהכאבים האלה יחלפו שלא אשגע את רופא השיניים שלי שאציין שהוא רופא מצויין רופא מצויין ודבר נוסף ששכחתי להזכיר שאין רגישויות או כאבים בשן רק לחץ קל וכאבים קלים בנקישה מחכה לתשובתך בהקדם תודה רבה לך ושבוע טוב.

10/08/2009 | 23:21 | מאת: ד"ר גיא וולק

ליאור שלום, המצב שכיח מאוד ופרק הזמן הנדרש עד שחולפות התחושות שאתה מתאר הוא מאוד אינדיבידואלי- בין ימים לשבועיים ואף למעלה מזה. וחוץ מזה- תשגע את הרופא שלך כמה שבא לך, בשביל זה הוא הרופא שלך החלמה מהירה

מנהל פורום טיפולי שורש