חוות דעת ממומחה לטיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

06/02/2008 | 19:32 | מאת: חיים

שלום ד"ר מדובר בשן לפני שן בינה בלסת תחתונה בצד שמאל. בשנת 98 עברתי טיפול שורש בשן וכעת היא מתפרקת כלומר שבורה חלקית וזקוקה לכתר ומבנה ולכן הרופא שלי המליץ לבדוק תצלום אצל מומחה לטיפול שורש וקיבלתי ממנו חחות דעת להלן תוכנית. טיפול שורש בשן בעלת היסטוריה אנדודונטלית חיוד לכל ישיבה (אפקסיפיקציה). זה כולל הוצאת מתכת ובורג. המחיר הוא 1500 ש"ח כי הוא מומחה לפני חודשיים עשיתי טיפול שורש שלוש תעלות בשן 27 עלתה לי 550 ש"ח. אני שואל האם זה טיפול שד"ר רגיל לטיפול שורש יכול לתת טיפול זה או שזה טיפול מיוחד רק למומחים ניתן לטפל? האם הטיפול הקודם שציינתי ב550 ש"ח אותו סוג של טיפול שורש? תודה

07/02/2008 | 11:10 | מאת: ד"ר גיא וולק

חיים שלום, נתחיל בכך שקיים הבדל מהותי בין טיפול שורש, לחידוש טיפול שורש הכולל פירוק המבנה וסילוק סתימת השורש. זהו טיפול ברמת מורכבות גבוהה בהרבה המצריך ידע רב, נסיון ולעיתים מיכשור מיוחד שנמצא רק במרפאות המתמחות בפרוצדורות אנדודונטליות. לדברי רופא השיניים שלך- הדרך הטובה ביותר להאריך את חיי בשן היא לתת לה את הטיפול הטוב ביותר ולא להתפשר, ולא נשאר לי אלא להצטרף לדעתו. בהצלחה ואיחולי בריאות

מנהל פורום טיפולי שורש