דלקת אחרי כתרים

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

02/08/2009 | 11:24 | מאת: מורן

שלום, יש לי 2 כתרים בקדמת הפה למעלה. מאז שעשו לי את הכתרים (לפני כ-3 שנים) יש לי דלקת בחניכיים מעל 2 הכתרים הללו בלבד - החניכיים נפוחות ואדומות. ויש תקופות בהן הן מדממות רופא השיניים עשה לי ניקוי עמוק וכן ניתוחים להארכת כותרת אך דבר לא עזר. לאחרונה עשיתי בדיקת אלרגיה (דנטל סריה) וגילו שאני רגישה מאוד לניקל. האם יכול להיות שהמבנה מכיל ניקל ולכן נוצרה הדלקת? הכתר עצמו עשוי מזירקוניום. תודה, מורן

03/08/2009 | 00:40 | מאת: ד"ר גיא וולק

מורן שלום מכיוון שאיני מכיר את סוג המבנה ואת הסגסוגות (תערובות המתכת) שהוא מכיל, אין באפשרותי לחוות דעה בנושא, אבל ניתן ואפילו מומלץ להיוועץ בנושא זה עם מומחה לשיקום הפה. אלו הבעיות שמומחים כאלו מיומנים לפתור. ממליץ בחום. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש