טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/07/2009 | 21:54 | מאת: לימור

שלום, ביום ראשון הלכתי לרופא שיניים אחרי לילה של כאבים חזקים הרופא הכניס אותי מיד לטיפול שורש באותו הערב הכאבים רק החמירו ויום למחרת חזרתי אליו והוא עשה צילום ואמר שהכל בסדר עם הטיפול עצמו אבל יש דלקת ונתן לי אנטיביוטיקה (אוגמנטין) ושוב באותו הלילה כאבי תופת ובנוסף יום למחרת קמתי בבוקר שהלחי שלי נפוחה כאילו יש לי קלמנטינה בפה היום רוב הנפיחות עברה אבל עדיין יש קצת כאבים רציתי לדעת אם המקרה שלי הוא שכיח או שיכול להיות שמשהוא לא נעשה כמו שצריך, מה עלי לעשות בהמשך: תודה לימור

24/07/2009 | 01:49 | מאת: ד"ר גיא וולק

לימור שלום, שמח לשמוע שמצבך משתפר. המקרה הלא נעים שלך הוא די שכיח ויש מקרים של דלקת חריפה עם זמן ריפוי והחלמה יחסית ארוך. עלייך להמשיך עם האנטיביוטיקה לפי הוראות הרופא ולקוות לשיפור נוסף. איחולי החלמה ובהצלחה בטיפול

מנהל פורום טיפולי שורש