לד"ר גיא וולק - המשך

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

15/07/2009 | 08:35 | מאת: מהמ"ז

מודה לך על ההסבר המפורט והסבלני! עכשיו אני במתח בגלל המחשבה על ההשתלה! שמעתי שי אפשרות לעשות גשר.. האם זה עדיף (מבחינת כאבים בעת הטיפולין)? יש לציין כי לפחות אחת משתי השיניים המקיפות את השן עם הדלקת (המיועדת לעקירה) עברה כבר טיפול שורש , אך היא עדיין ללא כתר. אודה לך עך התיחסותך!

15/07/2009 | 21:59 | מאת: ד"ר גיא וולק

שוב שלום. כל ההסבר הקודם נועד להוריד את המתח מהטיפול ו/או מההשתלה. אם זה מייצר את האפקט ההפוך אולי אנחנו סתם מבזבזים פה זמן ומילים.... עכשיו ברצינות- שתל הוא הטיפול האופטימלי וזה לא כואב. במקרים בהם לא ניתן לבצע שתל שוקלים גשר, אבל זו אפשרות פחות מועדפת ממגוון סיבות שלא ניכנס אליהן כרגע. השן עם טיפול השורש ללא הכתר כמובן צריכה לקבל כתר, אבל תכנית הטיפול הסופית צריכה להיקבע ע"פ שיקולי הרופא הבודק, שרואה את הצילומים ואת המצב בפה ומחליט איתך על האפשרות הנבחרת מבין האלטרנטיבות בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש