אנדודונטיה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

14/07/2009 | 01:03 | מאת: נעמי כפיתסקי

דר וולק שלום רב, לצערי יפלו לי כל השיניים עד שאראה את T2. מה עליי לעשות? האם עליי לחכות לתור הבא אצל רופא השיניים שלי ( עוד שבועיים ). תודה, נעמי כפיתסקי

15/07/2009 | 22:02 | מאת: ד"ר גיא וולק

נעמי היקרה שלום, מצבך החמור כמובן מעורר דאגה, אך לצערי עקרב לוחות זמנים עמוסים במיוחד אין באפשרותי לעזור באופן מיידי אלא רק לייחל לעתיד טוב יותר. ייתכנו תמיד פתרונות אלטרנטיביים זורמים מבחינה מדיולוגית לטווח הרחוק, אבל אין לאבד תקווה בהצלחה לכולנו

מנהל פורום טיפולי שורש