טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

16/06/2009 | 20:37 | מאת: חן

שלום, אני מטופלת בביטח הראל ועליי לבצע טיפול שורש. אשמח לקבל המלצה על רופא טוב באזור ת"א. אני יודעת שאתם לא נותנים בדר"כ המלצות לרופאים אבל אין לי שום רופא שאני סומכת עליו. בתודה מראש.

17/06/2009 | 00:07 | מאת: ד"ר גיא וולק

חן שלום, התשובה שלי לא תפתיע אותך וגם לא תחדש לך כלום. אין באפשרותי להמליץ לך- לאו דווקא מסיבות עקרוניות (שגם בהן יש הגיון, כי בטוחני שיש רופאים מצוינים רבים באזורך) אלא פשוט כי אינני מכיר מישהו ספציפי לצורך המלצה. נראה לי שהפתרון הטוב ביותר הוא להיוועץ ברופא השיניים המשפחתי, שלך אישית או של המשפחה הקרובה, ואם אין לכם רופא שיניים (שזה גם משהו שמצריך טיפול מיידי...) אז לשאול חבר/שכן/עמית לעבודה/קופאי בסופר/כרטיסן ברכבת וכו'. אחד מהם בטח יכיר רופא טוב, או רופא שימליץ על רופא טוב לטיפולי שורש. עזרתי במשהו? בהצלחה בחיפוש, ובטיפול

מנהל פורום טיפולי שורש