טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

31/05/2009 | 10:27 | מאת: לינור

עשיתי טיפול שורש לפני כמה ימים ואני צריכה ללכת לבצעת סתימה שבוע הבא, אבל בינתים יש לי כאבים בשן שטופלה ורציתי לדעת כמה זמן הכאב יכול להימשך והאם לאחר הסתימה הכאב יפסק?

31/05/2009 | 23:02 | מאת: ד"ר גיא וולק

לינור שלום, כאבים בשן שעברה טיפול שורש יכולים להימשך מספר ימים עד שהשן מתרגלת לחומר המילוי שנמצא בתוך תעלות השורש. משך הזמן עד להיעלמות הכאבים הוא מאוד אינדיבידואלי ומשתנה מאדם לאדם וגם משן לשן אצל אותו מטופל. הדבר הנכון הוא להיבדק אצל הרופא המטפל, לשמוע את חוות דעתו והמלצתו לגבי הזמן המתאים לביצוע המשך הטיפול. בהצלחה לינור

מנהל פורום טיפולי שורש