טיפול שורש שן עם כתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/05/2009 | 09:25 | מאת: רוני

האם יתכן שיש לי דלקת בשן 26 עם כתר,הרגשתי כאבים חזקים בכל הפה לאחר צילום סטאטוס אמר לי הרופא שיש דלקת בשן עם הכתר.קבלתי אוגמנטין ולאחר ארבעה ימים הכאבים חלפו.יתכן שהכאבים היו מהחניכיים. האם לבצע חידוש טיפול שורש בשן עם כתר או לעזוב את זה. כרגע אין לי כאבים

25/05/2009 | 23:41 | מאת: ד"ר גיא וולק

רוני שלום. ברור שצריך לטפל. האנטיביוטיקה מקלה על הכאבים של הדלקת אבל לא פותרת את הגורם לדלקת, והוא נמצא בתוך השן- החיידקים. חובה לפתור את המקור לבעיה כי כשהיא תתעורר שוב- זה יקרה יותר חזק. קדימה, לטפל ולא להזניח. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש