כאבים אחרי 5 חודשים מטיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/05/2009 | 14:01 | מאת: גליה

הי, בתחילת ינואר עברתי סתימה (לאחר שנפלה* בקופת חולים ולאחריה התחילו כאבים עזים ונפיחות, הגעתי שוב למרפאה, קיבלתי אנטיביוטיקה והוציאו לי את הסתימה ונקבע תור לטיפול שורש, אחרי שמבחינתי זו היתה טעות שלהם החלטתי ללכת לרופא פרטי ואכן עברתי אצלו טיפול שורש ואחרי כמה ימים מבנה, מזא ועד היום אני סובלת מכאבים, הייתי אצלו כמה פעמים והוא כל פעם עשה צילום ואמר שהכל נראה תקין ואמר שכבר היה לו מקרה שחצי שנה אחרי טיפול שורש סבלו מכאבים. אני לא ממש יודעת מה לעשות, האם ללכת שוב אליו או שוב להחליף רופא ואני ממש חוששת מהצילום כי עברתי הרבה צילומים בחודשים האחרונים בעקבות זאת וכל הקרינה הזו מלחיצה אותי גם, תודה

24/05/2009 | 23:36 | מאת: ד"ר גיא וולק

גליה שלום, משתתף בצערך על השתלשלות העניינים הלא נעימה. כשיש בעיה שלא מקבלת פתרון ע"י אנשי המקצוע הקונבנציונאליים- עולים רמה. הגיע הזמן להיבדק ע"י מומחה לטיפולי שורש- "אנדודונט" ולקבל ממנו תשובות. ולא צריך להילחץ מן הצילומים. יותר אנשים נפגעו מתאונות דרכים. סעי בזהירות. בהצלחה גליה.

מנהל פורום טיפולי שורש