דלקת בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

21/05/2009 | 11:39 | מאת: אייל

שלום ,אני נמצא בחו"ל כרגע ומכיוון שיש לי תור רק לרופא שיניים מחר אני אשמח לחוות דעת , יש לי כאבים חזקים בשן האחורית (לפני שן הבינה) דיברתי עם הרופא בטלפון והוא אמר שיכול להיות שזאת דלקת בחניכיים סליחה על הבורות אבל אינני מבין מה ההבדל בין דלקת חניכיים לבין דלקת בשן ומה הטיפול של שניהם,האם בשניהם יש אפשרות לעקירה או רק טיפול אנטיביוטי?תודה רבה רבה

22/05/2009 | 02:03 | מאת: ד"ר גיא וולק

אייל שלום, דלקת בשן נגרמת בד"כ עקב חור ופעילות חיידקית שהגיעה לחלק העיצבי של השן, מה שמחייב טיפול שורש. לא כל כאב בשן הוא דלקת- זה יכול להיות חור גדול שתבוצע בו סתימה. דלקת בחניכיים נגרמת מסיבות אחרות והטיפול הוא לפי הגורם לבעיה- אנטיביוטיקה למשל. בדיקת רופא וצילום השן יספקו לך את התשובות הסופיות. בהצלחה, ובשורות טובות

27/10/2009 | 20:58 | מאת: דנה

מהצילןם שלן הרופא לןפני שעשה לןי טיפולן שורש נמצא בצילום שהשו ליד שעבר טיפול שורש קיים דלןקת,איך מטפלים?

27/10/2009 | 20:58 | מאת: דנה

מהצילןם שלן הרופא לןפני שעשה לןי טיפולן שורש נמצא בצילום שהשו ליד שעבר טיפול שורש קיים דלןקת,איך מטפלים?

27/10/2009 | 20:58 | מאת: דנה

מהצילןם שלן הרופא לןפני שעשה לןי טיפולן שורש נמצא בצילום שהשו ליד שעבר טיפול שורש קיים דלןקת,איך מטפלים?

מנהל פורום טיפולי שורש