>הופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/05/2009 | 18:03 | מאת: טל

שלום, לפני כ 3 חודשים התחלתי טיפול שורש בשן טוחנת בחך העליון השמאלי, בצמוד למבנה ישן של טיפול שורש שעשיתי בהיותי בת 18 ( היום אני בת 28). הפסקתי באמצע את הטיפול - בדיוק לפני המבנה והכתר - דהיינו נעשה לי ניקוי השרש והוצאתו וכן שימת ברגים וסתימה זמנית.. מפאת מצב כלכלי רעוע, לא השלמתי את ההליך - והיום לאחר 3-4 חודשים לדעתי הסתימה הזמנית נעלמה ובמקומה אני מרגישה מן "מכתש" קעור בשן שסופח אליו אוכל ומיניו :-) אך, עיקר הבעיה היא שצמחה לי מן שלפוחית שהחלה בכאבים באותו האיזור - מעל לכתר הישן, ואותה שלפוחית לא נעלמה אלא גדלה וגדלה וכעת היא אף מדלדלת לי מהחך... אינני מצליחה להבין כיצד עלי לטפל בה והאם היא תוצר ישיר של ההזנחה בכתר - מה עלי לעשות? תודה, טל

11/05/2009 | 22:17 | מאת: ד"ר גיא וולק

טל שלום נקצר את התשובה כדי להאיץ את המהלך הבא שלך. רוצי לבדיקת רופא כי את עלולה לאבד את השן. את בצרות. אין בעד מה

11/05/2009 | 22:28 | מאת: טל

תודה, חששתי מכך.. אתה יכול להסביר לי בקצרה מה פשר תופעת השלפוחית? לא הצלחתי למצוא לה הסבר VIA הרשת.. טל

מנהל פורום טיפולי שורש