כריתה של שורש השן - לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/05/2009 | 09:34 | מאת: עופר

שלום, עברתי טיפול שורש בשן עליונה,לפני שלושה ימים החלו להופיע לי כאבים וגרויים בחניכיים. הלכתי לבדיקה אצל הרופא שלי, הוא צילם את המקום ואמר לי שצריך לקטוע את השורש על מנת להציל את השן מעקירה. אני מאוד חושש מהניתוח הזה !! רציתי לדעת האם הניתוח מסובך, האם אני ארגיש כאב? יש תפרים ? תודה עופר

11/05/2009 | 22:12 | מאת: ד"ר גיא וולק

עופר שלום, משתתף כמובן בצערך על ההתפתחות הלא רצויה, אבל זה לא סוף העולם. לא ניתוח מסובך (בהנחה שבמבצע יודע מה הוא עושה כמובן), והרדמה מקומית כמו לטיפול שיניים אמורה לנטרל לחלוטין תחושות כאב. תפרים באזור אמורים להאיץ את הריפוי וסגירת האזור, כמו ששמים פלסטר או תחבושת על פצע למשל. בקיצור עופר, נראה שתשרוד. שיהיה בהצלחה

12/05/2009 | 08:44 | מאת: עופר

אגב, יש לי כאבים עמומים כאלו, אין רגישות לחום וקור (אני משער כי השן מתה לאחר טיפול שורש) - זה ממש מציק, ונראה לי שיש לי דלקת (יש לי טעם כזה בפה)

מנהל פורום טיפולי שורש