ניתוח אפיסקטומי

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

30/04/2009 | 15:18 | מאת: אתי

מהו טווח המחירים לניתוח אפיסקטומי אצל אנדודונט (רופא פרטי)? האם אפשר לקבל המלצה על אנדודונט באזור תל אביב רמת -גן.

30/04/2009 | 22:53 | מאת: ד"ר גיא וולק

אתי שלום, א. אין טווח מחירים לטיפולי שיניים, כל רופא קובע את התשלום המבוקש לפי קריטריונים רבים- הנסיון שלו, המוניטין, המיכשור בו הוא משתמש,הוצאות המרפאה (חשמל, נקיון) וגם דמי השכירות שהוא משלם. בקיצור- כל אחד לעצמו. צריך למצוא רופא טוב, אמין, ואם הוא גם נחמד זה בכלל טוב. ב. בשל היותי תושב חיפה איני יכול להמליץ על אנדודונטיםמגוש דן, אבל שאלי את רופא השיניים שלך והוא בטח יוכל לעזור, ואם לא- רופא שיניים אחר. מישהו מהם בודאי מכיר אנדודונט שאליו הוא מפנה לטיפולי שורש מורכבים וטיפולים נוספים בתחום, כגון האפיסקטומי. בהצלחה אתי

מנהל פורום טיפולי שורש