שן 45 עברה 2 סתימות ואחרי כן טיפול שורש ועדיין ..

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

15/01/2008 | 18:46 | מאת: גלילי

כאבית בלסת הימנית עד האוזן??? אנא ...האם צריך עקירתה? הייתי אצל אופא אוזניים והוא שלל בעיות באוזן הימינית ואמר ככל הניראה בעיות בשיניים...ושוב אחרי כל הטיפולים עדיים הלסת כואבת על כיוון למעלה האוזן...מה יכל להיות? אולי עקירתה?!

18/01/2008 | 20:24 | מאת: ד"ר גיא וולק

גלילי שלום, עקירת שן מהווה פתרון למצב בו לא ניתן להציל ו/או לשקם שן, ולאו דווקא עקב כאבים. ראשית יש לאתר את מקור הכאב. יתכן שהבעיה נוגעת לחניכיים הסמוכים, לתעלת שורש נוספת שלא אותרה, ואולי הבעיה נעוצה במקום אחר, והכאב מקרין לאזור ומטעה. כדאי לשקול בדיקה אצל מומחה חניכיים ומומחה לטיפולי שורש. איחולי החלמה

מנהל פורום טיפולי שורש