טיפול שורש-התייעצות דחופה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/03/2009 | 00:19 | מאת: ש

ד"ר וולק שלום, בסופ"ש חשתי כאבים עזים והלכתי לקבל טיפול ראשוני במרפאה ציבורית.הטיפול היה שלב ראשון של טיפול שורש,ניקוי תעלות,החדרת חומר מחטא וסתימה זמנית. נאמר לי לפנות למרפאה שלי להמשך טיפול שורש.הנקודה המטרידה היא שבהתייעצות הראשונית(עם הצילומים וכו')הרופא לא היה בטוח שמדובר בטיפול שורש וחשב שיש סיכוי שניתן לפתור את הבעיה בסתימה. אני מוטרדת מאחר שבתעלות השן יש דלקת(לדברי הרופאה ממוקד החירום)ויש סדק או שבר באחד השורשים. האם מצב כזה מחייב טיפול של מומחה לטיפול שורש ובמידה וכן האם יש אפשרות לקבל איזשהיא הכוונה ממך למציאת המטפל המתאים? בברכה, ש

23/03/2009 | 23:40 | מאת: ד"ר גיא וולק

ש. שלום (זה כינוי מהשב"כ...?) אם יש ספק לגבי מצב השן או העתיד שלה או דרך הטיפול המומלצת, הפתרון הטוב ביותר הוא לפנות למומחה בתחום. ככה זה בכל תחום, וגם כאן. רופא מומחה לטיפולי שורש- "אנדודונט", ייתן את התשובות המוסמכות ביותר. ניתן לקבל מרופא השיניים הפנייה למומחה כזה באזור מגורייך, או ממרפאת השיניים של קופת החולים הקרובה. כל רופא שיניים מכיר מומחים אליהם הוא מפנה מטופלים במקרה של טיפול מורכב המצריך מיומנות או מיכשור או ידע של מומחה- חניכיים, כירורגיה, טיפולי שורש, שיקום הפה או יישור שיניים. שיהיה בהצלחה

24/03/2009 | 17:11 | מאת: ש

תודה על המענה המהיר. האם אתה מכיר שמות של אנדודונטים מומליצים מאזור ת"א.(עדיף ממכבי) תודה ש מהשב"כ

מנהל פורום טיפולי שורש