סדק בשורש השן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

08/03/2009 | 16:02 | מאת: אירית

איך אפשר לאתר בוודאות סדק בשורש השן,מה הסימפטומים והאם יש כאב ולאיזה רופא עלי לפנות בחשד כזה. תודה.

08/03/2009 | 22:59 | מאת: ד"ר גיא וולק

אירית שלום, איתור סדק בשן יבוצע ע"י רופא המתמחה בטיפולי שורש, או רופא שיניים בעל נסיון. הסימפטומים הם נפיחות ליד השן או נסיגת חניכיים נקודתית בלתי נראית הנתנת לאיתור ע"י הרופא באמצעות מכשיר הנקרא "פרוב" PROBE. הכאב בד"כ מגיע כאשר הדלקת שהתפתחה באזור כבר החריפה ויש הצטברות מאסיבית של פעילות חיידקית בחניכיים ונפיחות. מאחל לך בשורות טובות

מנהל פורום טיפולי שורש