שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

05/03/2009 | 22:24 | מאת: פאני

הבעיה העקרית והמהותית בשבילי היא הפחד שלי מרופא השיניים , ברגע שאני רואה את המחט נכנסת לפה מתחילה לי היסטריה של בכי , אף מס' פעמים הגיעה למצב שחומר ההרדמה פשוט לא נתפס כי הגעתי למצב של היסטריה ועצבים בלתי נשלטים שלא לומר על המשך הטיפול .......... ולשם אני בכלל לא רוצה להגיע כי אפילו הדבר הבנאלי של סטימה רגילה יכולה להגיע להפיכה של המשרד של רופא השיניים , לצערי זו תגובה לא רצונית כלומר אין באפשרותי אפילו לדמיין איך אני מתגברת על הפחד הזה . חשוב לי להזכיר שאני בת 26 עם ילדה בת שנתיים אבל לרופא אני צריכה להגיע לאחר שתי קפסולות וולרין ומינימום שתי קפסולות ארטופן כדי שאני אתן למישהו לגעת לי בשיניים . עקב סיבה זו אין לי אפילו רופא קבוע שאני יכולה להגיד אוקיי נרגעתי ואני סומכת עליו . אני מספרת את המצב כי מחר אני אמורה להגיעה לעקירה ובעלי אמר שאם שוב אקח את כמות התרופות , ההרדמה לא תשפיע האם זה נכון?

06/03/2009 | 09:44 | מאת: ד"ר גיא וולק

פאני שלום, התרופות שאת מספרת עליהן לא מפריעות להרדמה, ואין בעיה בטיפול. צריך להשתדל למצוא רופא שיניים שהוא לא רק מקצועי (שזה הכי חשוב כמובן) אלא גם יודע להרגיע ואולי גם משתמש בגז צחוק שעוזר מאוד לא רק אצל ילדים אלא גם אצל מבוגרים. בכלמקרה, בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש