טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

07/01/2008 | 11:44 | מאת: מיכל

אני צריכה טיפול שורש בשן ה-15 , הרופא אמר שגם חייבים כתר האם זה נחוץ, לתשובתכם אודה.

09/01/2008 | 23:27 | מאת: ד"ר חגית פניני

מיכל שלום! כאשר מבצעים טיפול שורש יש הסרה של חומר שן ע''מ לקבל גישה לתעלות השן. כמו כן, בהנחה שיש עששת יש חומר שן עששתי שמסירים. כתוצאה משתי הפעולות הללו אנו נותרים עם קירות שן דקים ויש סכנה שיישברו כאשר מפעילים כוחות בזמן לעיסה. לפי עבודות שנעשו נמצא שמלתעות (15 במקרה שלך) נוטות להתפצל/ להסדק לאחר ביצוע טש ומבנה. לפיכך אני תומכת בהמלצת הרופא לבצע כתר שמטרתו להגן על השן והמבנה שנותרו בפיך.

מנהל פורום טיפולי שורש