טיפול שורש מתחת לכתר ותעלה מסויידת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

04/03/2009 | 19:24 | מאת: חדוה

לד"ר וולק שלום טופלתי לפני כחודש בטיפול שורש מתחת לכתר בשן 27 -שתי תעלות הושלמו ואילו תעלה שלישית מסויידת ואי לכך אין אפשרות לפי הרופא לטפל בתעלה זאת.לשאלתי מה יקרה באם יהיו לי כאבים ענה כי יהיה צורך לעקור את השן.שאלתי האם באמת אין מה לעשות על מנת להציל את השן כאשר יהיו כאבים והאם העובדה שלא היו כאבים במשך חודש בשן מצביעים כי התעלה נקיה-טופלתי גם במימת סידן לפני כחודש.אודה על תשובתך-חדוה

04/03/2009 | 21:42 | מאת: ד"ר גיא וולק

חדוה שלום, לפי סיפורך- כל האופציות קיימות, ואלו הן: א. הכל יהיה בסדר. אין כאבים, ולא יהיו כאבים, ותחיי באושר ועושר. ב. יהיו כאבים ויתברר שיש צורך לאתר את התעלה הבעייתית. לדעתי, מבלי שראיתי את השן או את הצילום, הדרך היחידה תהיה הסרת הכתר וביצוע הטיפול ע"י מומחה לטיפול שורש- "אנדודונט", העובד במרפאתו עם ציוד מיוחד הכולל מיקרוסקופ לטיפולים מהסוג הנ"ל.אולי יצליח אולי לא. אם כן- תחיי באושר ו... אם לא יצליח, אז ג. את כבר יודעת- עקירה. אבל גם זה לא סוף העולם, כי שתלים היום מצליחים באחוזים גבוהים מאוד, ומהווים פתרון מצוין. אבל- בואי נקווה שכל העסק יתחיל וייגמר באפשרות א, ותחיי באושר. חשיבה חיובית, חדוה, זה כבר חצי ריפוי

מנהל פורום טיפולי שורש