השתלת שן

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

03/03/2009 | 11:31 | מאת: יעל

השתלתי שן ניב ליפני 4 ימים אך אני יכולה לדעת שהכל בסדר ושאין זיהום הרופא אמר לי רק במיקרה ןאין תחושה לאחר מיספר ימים לחזור אליו

04/03/2009 | 01:24 | מאת: ד"ר גיא וולק

יעל שלום ומזל טוב על השתל החדש. הרופא המטפל אמור לבדוק אותך לבקורת מספר ימים לאחר הטיפול לפי החלטתו, אולי שבוע, אולי יותר, אולי פחות, ולראות שהכל בסדר. אם את מרגישה כאבים שאינם חולפים יש לעדכן את הרופא ולהגיע לבדיקה, אבל אם הכאב הרגיל שאחרי טיפול כזה עבר אחרי יום-יומיים עם או בלי כדורים נגד כאבים, אז כנראה אפשר להירגע ולחגוג עוד טיפול מוצלח. תתחדשי.

מנהל פורום טיפולי שורש