crown AND ceret method

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

02/03/2009 | 01:04 | מאת: gidi

האם ידוע לך שיטה שנקראת ceramic reconstruction לכתר האם היא מומלצת אני מבין שיתרונה בזמן ואי הצורך לעבור טיפול שורש וחסרונה בהדבקה מה דעתך המלומדת בענין ידידה שלי עברה זאת ההצלחה אולם הרופא שלי נגד בתודה גדעון

02/03/2009 | 22:49 | מאת: ד"ר גיא וולק

גדעון שלום, השיטה מוכרת ומיושמת מזה שנים, ואכן מוכרים מקרים רבים שבהם נחסך (לפחות זמנית) הצורך בטיפול שורש. לא כל שן מתאימה לטיפול זה, והדבר תלוי במבנה שלה ובאזור המצריך השלמה. יש להיוועץ ברופא השיניים, ואם אינך שלם עם חוות הדעת שלו, second opinion זה לא מילה גסה... בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שורש