האם שימוש בחומר חיטוי אמור "לדלוף" מהשן במשך כשבוע

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

11/02/2009 | 19:17 | מאת: קימי

ערב טוב , בהמשך לשאלתי הקודמת כשהרופאה ניקתה את החור בשן ועדיין לא הוחלט אם להמשיך עם טיפול שורש או פיתרון אחר היא סתמה את החור בשן, אני מניחה באופן זמני. היא השתמשה באיזשהו חומר ששמו הוא ראשי תיבות - אותיות לועזיות משהו כמו DCK או שם דומה. היא לקחה ממנו ממש קמצוץ. אני עכשיו כבר למעלה מ - 2 יממות לאחר סגירת השן עם החומר הנ"ל ועדיין יש לי טעם רע בפה ומפעם לפעם יש לי תחושה שהחומר דולף בגלים ומעצים את הטעם הרע. כששאלתי את הרופאה היא אמרה שזה אמור להימשך כשבוע. זה לא כל כך נראה לי, והאם ניתן היה להשתמש בחומר אחר יותר ידידותי לפה ??? בתודה מראש קימי

12/02/2009 | 07:57 | מאת: ד"ר גיא וולק

החומר נקרא כנראה CPK, ונכון שיש לו טעם נפלא, אבל הוא עושה את העבודה, וכנראה שלדעת הרופאה שלך הוא היעיל ביותר לטיפול במצבך. כמובן שישנם חומרים נוספים, במגוון טעמים וריחות, כל חומר והמצב שאליו הוא מתאים. וזה יכול להימשך גם יותר משבוע... יותר חשוב להציל את השן, לא?

16/02/2009 | 00:46 | מאת: קימי

לדר' וולק תודה גם על תשובתך זו, היא מאד הרגיעה אותי. קימי

מנהל פורום טיפולי שורש