טיפול שורש מתחת לגשר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

04/02/2009 | 16:14 | מאת: ציפורה

שלום דוקטור וולק עברתי טיפול שורש בשן 27 מתחת לגשר -שתי תעלות טופלו ואילו לתעלה שלישית לא היתה גישה והיא סתומה. טופלתי גם בחומר מימת סידן לזהום השן. נאמר ע"י הרופא כי באם הכאבים לא יעברו כעבור שבועיים אצטרך להוציא את הגשר על מנת לטפל בתעלה השלישית.שאלתי באם הכאבים עוברים כעבור שבועיים או שלושה פרוש הדבר שלא יחזרו? האם אין דרך אחרת כדי לא להוציא את הגשר שיושב על 4 שיניים. בתודה ציפורה

08/02/2009 | 22:39 | מאת: ד"ר גיא וולק

ציפורה שלום, קיים סיכוי גדול שהכאבים יחזרו, והדרך הטובה ביותר להימנע מכך היא למצוא ולטפל בתעלה השלישית. לא ידוע לי על דרך אחרת- אבל לא ראיתי את השן או את הגשר או את הצילומים, ולכן מומחה לטיפולי שורש שיבדוק אותך בודאי ייתן תשובה מדוייקת יותר מזו שאני יכול לספק. בהצלחה ,ופתרון קל ובטוח

מנהל פורום טיפולי שורש