כאב אחרי 15 יום לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

27/01/2009 | 00:09 | מאת: סטודנטית

אני לא יכולה ללעוס בצד של הפה (שמאל למעלה) והכאב לא עובר. האם יתכן שהדלקת לא עברה? מה הבעיה?

27/01/2009 | 00:26 | מאת: ד"ר גיא וולק

סטודנטית שלום, שאלתך "מה קרה" מצויינת ויש להפנות אותה אל הרופא שביצע את הטיפול וראה את השן לפני, אחרי, ותוך כדי הטיפול, ומכיר גם את הצילומים של השן, ואיבחן גם את סוג הדלקת, אם היתה דלקת, בשן. כמובן שאם לא מתקבלת תשובה מספקת מן הרופא, אפשר להיבדק אצל רופא מומחה לטיפולי שורש- "אנדודונט" בקופת חולים או פרטי, ולקבל תשובות. הכי הגיוני, לא? בהצלחה, ופתרון קל ומהיר לבעיה

מנהל פורום טיפולי שורש