סד לילה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/01/2009 | 08:34 | מאת: ריקי

שלום לך דר שאלתי קשורה לסד לילה, איני יודעת בדיוק אם זה המקום המתאים, אבל אנסה.. אני משתמשת בסד לילה כמעט שנה, רציתי לשאול מהו אורך חיו של סד הלילה, האם זה תלוי בסוג הסד, ואיך אני יכולה לדעת שהוא מפסיק להיות אפקטיבי,ועלי להחליפו? ת-ו-ד-ה.

24/01/2009 | 00:54 | מאת: ד"ר גיא וולק

ריקי שלום, יש להביא את הסד איתך לרופא השיניים במהלך הבקורת התקופתית החצי שנתית (אנחנו זוכרים שיש להגיע לבקורת כזו מדי חצי שנה, נכון?) ולהיבדק, עדיף ע"י הרופא שממנו קיבלת את הסד, ולקבל ממנו את כל התשובות. ב-ב-ק-ש-ה

מנהל פורום טיפולי שורש