דלקת

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

01/01/2009 | 21:25 | מאת: אנדי

שלום כמה זמן יש אחריות מצד רופא השיניים על ביצוע שורש?

07/01/2009 | 23:33 | מאת: ד"ר גיא וולק

אנדי שלום, אין תשובה מדוייקת לשאלתך. הדבר תלוי באיכות הטיפול כפי שהוא נראה בצילום, ברמת מורכבות, וגם באנטומיה של השן. ככל שהטיפול מסובך יותר והאנטומיה של השן מיוחדת ו/או חריגה- ניתן לצפות לסיבוכים גם אם הטיפול היה מושלם. כל טיפול לגופו לפי בדיקת צילומי הטיפול לפני ואחרי. מספר שנים הן זמן סביר בממוצע, אבל זו הערכה מאוד לא מדוייקת

08/01/2009 | 15:20 | מאת: אנדי

שלום תודה על התשובה כרגע אין לי יותר כלום מעל השן באופן כללי: זוהי שן שעברה טיפול שורש את הבורג הרופא שם כאשר היא על הצד (השן היא האחרונה בשורה בחלק הימני) כאשר רואים אותה מעט כאשר מסתכלים עם מראה רואים את הבורג לשאלתי בזמן סיום הטיפול הוא אמר שכך זה צריך להיות

מנהל פורום טיפולי שורש