שלום לגיא בעל ידי הקסם

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/12/2008 | 07:32 | מאת: אורנה

כותבת לך אורנה המטופלת הפחדנית שהגיע אליך האמת במטרה לברוח מהכסא אבל היחס הסבלנות שלך חוש ההומור והרוגע שלך פשוט גרמו לי לשבת וסוף סוף לפתוח את הפה ולטפל אני מודה לך על הכל וכן אני לא מטופלת רגילה פחדנית ברמה גבוהה ואתה הצלחת לשבור אצלי את מחסום הפחד אני ממש מודה לך פשוט לא ניתקלתי ברופה כמוך ואני שמחה שניפגשנו נתראה בטיפול הבא והכן כוחותך אלי . סוף סוף חיה בלי כאבים אחרי חודשים ארוכים של סבל והכל בזכותך תודה רבה רבה רבה אורנה.

26/12/2008 | 02:36 | מאת: ד"ר גיא וולק

אורנה שלום, ביום סיום לימודי הרפואה, נשבע כל רופא צעיר את שבועת הרופא: לטפל בכל אדם באשר הוא, להיות קשוב לצרכיו ולרפא את מכאוביו. זהו הייעוד של כל רופא, ואני שמח שהבאתי לך הקלה ועזרתי לך להתמודד עם הטיפול. אין לי ספק שתצליחי לעבור את הטיפולים בצורה מוצלחת ולהגיע למצב של פה בריא וחיוך שמח. בהצלחה, ותודה על האמון וההערכה

מנהל פורום טיפולי שורש